MeSMeTiN2

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeSMeTiN2

Oyunun Kuralları.

[YÖNETİM]BenLe100LesH
    [YÖNETİM]BenLe100LesH
    Admin
    Admin

Oyunun Kuralları. Empty Oyunun Kuralları.

Mesaj tarafından [YÖNETİM]BenLe100LesH Cuma Ara. 24, 2010 3:42 am

Oyun Kurallari

Kendini GM Gibi Tanitmak= Hesabin Tamamen Kapatilmasi

Oyunculara Satasma= GameMaster Karari

Reklam Yapma ( Bagirmak Bolumu )= Hesabin Tamamen Kapatilmasi

odeme Sahtekarligi= Hesabin Tamamen Kapatilmasi

3. Sahis hile araclarinin kullanimi veya kullanan kisi ile ayni grupda bulunma= Hesabin Tamamen Kapatilmasi

Oyun Hatalarindan Yararlanma= 30 Gun Yasaklama

GM ile kaba veya hakaret icerikli konusmak, spam yapmak= Takim Liderinin Karari Ve gerektiginde Hesap Kapatilmasi

Hatali, hack ile elde edilmis veya calinmis esya bulundurmak= Hesap Veritabanindan Tamamen Silinir. Item Iadesi Yapilmaz.

Bunlar Disinda. TL Ile Alinan Itemler'de Problem Olmadigi Surece Item Degisikligi Yapilmamaktadir. Item Alirken Lutfen Eksiksiz Bilgiler Girin. �alinan Itemler'de Veya Hesaplarda Item Iadesi Soz Konusu Bile Degildir. Eger Ispat Edicek Olursaniz �alan Kisinin Hesabi Kapatilir Hesap Guvenligi Oyuncuya Aittir

Kufur hakaret, irkci soylem sembol, siyasi-ideolojik-Dini soylem sembol, kotu aliskanliklara ozendirici ifadeler ve/veya sahislara ve kurumlara ozel ve korunan Oyuncu(Karakter), Lonca ve Dukkan isimleri kullanmak kesinlikle yasaktir. Amacsiz ve anlamsiz karakter dizileri iceren Dukkan isimleri kullanmak yasaktir. MeSMeTiN2 takimi uyelerinin yonetici karakterlerinin isimlerinin kullanilmasi yasaktir

GMLERDEN BIRSEY ISTEMEK KESINLIKLE YASAKTIR
    .

Similar topics

-

Forum Saati Çarş. Kas. 27, 2024 8:34 am